Ondersteuning leerlingenorkest A. Roland Holst College

Lees meer

Het project

Naast haar eigen productie van Jesus Christ Superstar ondersteunt en begeleidt stichting GAAF Muziektheater het leerlingenorkest van het A. Roland Holst College in Hilversum. Leerlingen, amateurs en professionals spelen zij aan zij en leren zo van elkaars kennis en kunde. In zes repetities werken zij met veel plezier toe naar een goed klinkend eindresultaat.

Onze visie op educatieprojecten

Stichting GAAF Muziektheater vindt het belangrijk dat een zo groot mogelijk publiek op jonge leeftijd kennis maakt met muziektheater en met plezier leert musiceren, luisteren en samenspelen. Juist binnen muziektheater komen veel kunstdisciplines samen en kun je leren van elkaar en van elkaars kunnen. Daarom zet de stichting zich in om de muzikale infrastructuur binnen de regio te verrijken en te vergroten en educatieprojecten te initiëren, ondersteunen en aan elkaar te verbinden.

Onze visie

In haar producties brengt stichting GAAF Muziektheater jong en ouder muzikaal talent, amateurs, professionals en autochtone en niet–westerse Nederlanders samen en creëert een uitwisseling waarbij speelplezier en kwaliteit hand in hand gaan. Zo hoopt zij bij te dragen aan het niveau van muziektheater in Nederland en een breder begrip en interesse voor muziektheater te kweken.