Jesus Christ Superstar 2020

CONCERTEN JESUS CHRIST SUPERSTAR UITGESTELD

Lieve volgers, bezoekers en kaartkopers!

Na de ontwikkelingen van vorige week en de aanvullende maatregelen met betrekking tot het coronavirus, hebben ook wij de beslissing genomen de shows tot nader order uit te stellen. Het belangrijkste vinden wij nu het bewaken van onze gezamenlijke gezondheid, zowel voor een ieder die naar onze shows komt als voor iedereen die voor- en achter de schermen meewerkt aan onze productie.

In eerste instantie super jammer natuurlijk! Maar niet getreurd, wij zoeken i.s.m. met het Muziekcentrum van de Omroep al naar een nieuw moment en maken die bekend zodra er de komende weken meer helder wordt.

Iedereen die kaarten heeft gekocht, ontvangt deze week per mail bericht van het Muziekcentrum van de Omroep (NIET TAGGEN) over hoe dit verder wordt afgehandeld. Tot die tijd vragen wij uw geduld en begrip in deze kwestie. Zoals u zich misschien kunt voorstellen staan de lijnen overal in de culturele sector roodgloeiend.

Wij wensen iedereen veel veiligheid en gezondheid toe de komende weken!

Wees extra lief voor elkaar, vooral in de supermarkt.

Deze opname van Jesus Christ Superstar uit 1996 is daarbij van harte aan te raden. Zet die lekker hard over je oortjes voordat je op jacht denkt te gaan naar de laatste wc-rol.

Liefs, GAAF Muziektheater

Jesus Christ Superstar door GAAF Muziektheater

Stichting GAAF Muziektheater brengt de legendarische rockopera Jesus Christ Superstar in een eigentijdse concertanteproductie. Solisten, koor- en orkestleden werken toe naar een uitvoering waarbinnen amateurs, professionals en jong en oud(-er) talent samenkomen en samenwerken.

Details

Muziekcentrum van de Omroep,
Hilversum

Corona… Wat als? Lees meer.

De legende van Jesus Christ Superstar leeft voort

De rockopera is sinds zijn verschijnen in 1970 niet alleen een enorm succes, maar blijkt keer op een keer een controversieel werk dat nieuw licht werpt op een van de grootste onderwerpen uit de Westerse geschiedenis. Wie is Jezus als je hem losmaakt van zijn mythe? Als je hem meer en meer benadert als mens? Als een revolutionair in een door Romeinen bezet Israël?

Onder begeleiding van artistiek leider Matthias ten Houte de Lange, dirigent Stef van Dijk en regietalent Iris Vlutters verenigt GAAF Muziektheater amateurs, semi-professionals en professionals in een unieke samenstelling en spelen zij een voorstelling om nooit te vergeten. Begeleid door een geweldig orkest brengen zeven solisten en koor de prachtige muziek en teksten van nummers als ‘Heaven On Their Minds’, ‘Superstar’ en het onweerstaanbare ‘I Don’t Know How To Love Him’.

Dubbel feest met twee voorstellingen

Jesus Christ Superstar & Gaaf Muziektheater vieren feest met twee voorstellingen in 2020. Niet alleen viert de stichting met deze productie haar oprichting, ook viert de rockopera zijn 50-jarig jubileum.