Jesus Christ Superstar 2020

Tickets 8 aprilTickets 9 april

Jesus Christ Superstar door GAAF Muziektheater

Van 8 tot en met 13 april 2020 brengt stichting GAAF Muziektheater de legendarische rockopera Jesus Christ Superstar in een eigentijdse concertanteproductie. Solisten, koor- en orkestleden werken toe naar een uitvoering waarbinnen amateurs, professionals en jong en oud(-er) talent samenkomen en samenwerken.

Wil je meedoen aan deze productie? Doe dan auditie!

Details

8 en 9 april

Muziekcentrum van de Omroep,
Hilversum

Bestel tickets 8 april – €17,50
Bestel tickets 9 april – €17,50

De legende van Jesus Christ Superstar leeft voort

De rockopera is sinds zijn verschijnen in 1970 niet alleen een enorm succes, maar blijkt keer op een keer een controversieel werk dat nieuw licht werpt op een van de grootste onderwerpen uit de Westerse geschiedenis. Wie is Jezus als je hem losmaakt van zijn mythe? Als je hem meer en meer benadert als mens? Als een revolutionair in een door Romeinen bezet Israël? Onder begeleiding van artistiek leider Matthias ten Houte de Lange, dirigent Stef van Dijk en regietalent Iris Vlutters verenigt GAAF Muziektheater amateurs, semi-professionals en professionals in een unieke samenstelling en spelen zij een voorstelling om nooit te vergeten. Begeleid door een geweldig orkest brengen zeven solisten en koor de prachtige muziek en teksten van nummers als ‘Heaven On Their Minds’, ‘Superstar’ en het onweerstaanbare ‘I Don’t Know How To Love Him’.

Dubbel feest met twee voorstellingen

Jesus Christ Superstar & Gaaf Muziektheater vieren feest met twee voorstellingen in 2020. Niet alleen viert de stichting met deze productie haar oprichting, ook viert de rockopera zijn 50-jarig jubileum.