Doe auditie voor Tommy 2022/2023

Shows zijn in april 2023

Amateurs tot profs

Repetities zijn in Hilversum

Van donderdag 20 tot en met zondag 23 april 2023 brengt stichting GAAF Muziektheater een eigentijdse versie van de rockopera Tommy van de legendarische band the Who naar theaters in de regio Gooi en Vecht en omstreken.

Daarvoor verenigen wij jong- en ouder talent in een unieke samenstelling. In enkele maanden werk je als solist, koorlid of bandlid toe naar een voorstelling van niveau. Je volgt verschillende workshops van een regisseur, vormgever, zangcoach en repetitor en je werkt onder hun begeleiding aan je theater- en zangskills.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag meedoen met onze nieuwe productie Tommy van the Who? Meld je dan aan voor de  extra audities.

Je kunt auditie doen als solist voor alle openstaande rollen of als koorlid.

Workshops & coaching om jezelf verder te ontwikkelen

Repetitieweekend om nóg beter op elkaar ingespeeld te raken

Gezellige repetities met afsluitende drankjes (als je wilt).

We voeren meerdere shows uit op een mooie locatie

Voor wie zijn de audities?

Stichting GAAF Muziektheater hanteert de kernwaarde ‘’iedereen is welkom’’ en we moedigen iedereen aan om auditie te komen doen. De selectie richt zich op het samenstellen van een zo divers mogelijke groep van beginner tot gevorderde. Muzikale ervaring is daarbij een pré, maar ook als je net begonnen bent, heb je de mogelijkheid om mee te doen. Houd er wel rekening mee dat je in staat moet zijn de bladmuziek zelfstandig in te studeren.

Wat wordt er van mij verwacht?

Als deelnemer zul je naast een wekelijkse repetitie tijd kwijt zijn aan je voorbereiding. De ervaring leert dat je als deelnemer elke dag even bezig bent met het leren van teksten en muziek. Door die inzet haal je individueel en gezamenlijk een hoog niveau en verlopen repetities soepel. Van de deelnemers wordt verwacht goed voorbereid op repetities te verschijnen.

Repetities

De repetitieperiode begint op dinsdag 10 januari en eindigt op zondag 16 april 2022. Het repetitieschema staat nog niet 100% vast, maar ter indicatie:

Bandrepetities zijn op dinsdag 19.00 – 22.00.
Zangrepetities zijn op zaterdagmiddag en vanaf eind februari ook op dinsdagavonden van 19.00 – 22.00.
Op zaterdag 1 en zondag 2 april en op zaterdag 15 en zondag 16 april wordt er een repetitieweekend georganiseerd.
De locatie wordt nog nader bepaald. Het is belangrijk dat je deze weekenden vrijhoudt.

Voorstellingen

De voorstellingen vinden plaats van donderdagavond 20 tot en met zondagavond 23 april 2022.

Houd er rekening mee dat je vrijdag 21 april vrij neemt om een middagvoorstelling te kunnen spelen.

Kosten om mee te doen

De bijdrage voor het project bedraagt 235,- euro, inclusief 21 procent BTW.

De deelnemersbijdrage maakt het mogelijk dat wij deze productie extra sterk kunnen neerzetten. Je draagt bij aan bijvoorbeeld: het huren van repetitieruimtes en zalen, uitvoerrechten, in te huren professionals en de kosten voor licht en geluid. Het merendeel van de kosten wordt betaald uit kaartverkoop, sponsors, vrienden van de stichting en subsidies.

Meld je aan voor de audities van Tommy.